Despre mine

Sunt Ioana Stoicescu, fotograf, formator, cercetător al mediului…ioana_rama

Am sufletul de copil, inima verde și o pasiune arzătoare pentru lumea mărilor și oceanelor.

Despre Școala de Sirene, primul serviciu de acest gen din România

Prin Școala de Sirene mi-am propus să îndeplinesc un vis celor care visează ca mine: acela de fi sirenă/ om al mării, timp de o zi. Îmi pun la dispoziție atât colecția de cozi de sirenă, cât și aptitudinile specifice fotografiei subacvatice, astfel încât să ai parte de o experiență frumoasă, imortalizată în manieră profesională.

Ce mă motivează?

Sub apă, totul este diferit, lucrurile arată în general altfel decât le știi pe uscat. Chipurile oamenilor sunt diferite, vietățile sunt altele, mișcarea este bizară, iar culorile nu se comportă așa cum ai dori.

Iubesc fotografia subacvatică. Încă din anul 2011, de la prima imagine realizată sub apă, gândul de a lua cu mine cât mai multe povești din lumea lui Poseidon nu-mi dă pace.

Timpul pe care mi-l petrec ca fotograf de uscat este dedicat copiilor. Predau fotografia de cinci ani (ciclul primar și gimnazial), iar în prezent fac parte din echipa școlii Aletheea (cea mai grozavă școală din București). Fotografia de studio (subiect preferat- copiii) este, de asemenea, o activitate care mă pasionează.

 

Echipa

  • Claudiu, salvamar
  • Matei, fotograf
error: Content is protected !!