Dacă ești stăpânul unui animal, probabil că știi câtă dragoste și câtă bucurie aduce prezența unui necuvântător în viața ta. Probabil că te afectează și pe tine problema câinilor vagabonzi din România și, dacă ai avea mai mult spațiu, un salariu mai generos sau timp mai mult, ți-ai dori să poți salva cât mai mulți dintre acești căței. Dar efectiv nu ai cum!

Prin Proiectul Cuțu, îmi pun la dispoziție timpul în slujba câinilor fără stăpân. Mai precis, ofer ședințe foto (afară, la studio, acasă la tine etc.) în care subiectul ești tu, alături de animalul tău de companie (câine, pisică, hamster, țestoasă, papagal, tarantulă etc.), în schimbul unei donații pentru câinii pe care am reușit să îi salvăm de pe stradă și pe care i-am adoptat la distanță (practic, plătim pentru îngrijirea lor, la un adăpost). Primim și donații sub formă de mâncare pentru câini, precum și ajutorul de a le găsi stăpân. Pentru detalii, scrie-mi!

În galeria de mai jos, puteți admira câteva animale norocoase, ai căror stăpâni au fost de acord să se implice cu donații în Proiectul Cutzu.